В „Надежда“ разследват 0:6 от Ботев Пд! Играчите към треньора: Я си гледай работата…

1

Черни облаци са надвиснали над главата на надцененият треньор на Локомотив Сф Данило Дончич.

Отборът е сред главните заподозрени за изпадане, а и и изхвърча от Купата на България на собствен терен, унижен от второразрядния Спартак Варна.

Локомотив е и в Топ 3 на отборите, играещи най-грозен футбол през ноември и декември.

На всичкото отгоре Дончич е изпуснал и съблекалнята, където всеки прави каквото си иска. Поради което ръководството на клуба разследва загубата от Ботев Пд с 0:6 черно тото ли е или обикновена футболна некадърност.

Сръбският дундьо вече е бил разпитан от шефовете за скандалното поражение. Той обаче сензационно заявил, че е наредил друга тактика за мача, но играчите му не я спазили, а всеки правел каквото си иска.

Припомняме, че въпросната среща можеше да завърши и 15:0 за пловдивчани, тъй като футболистите на Локомотив оставиха „канарите“ да летят необезпокоявани на контраатака.

По всичко личи, че дните на Данило Дончич в Локомотив са преброени. Засега го спасява единствено това, че все още няма сериозен специалист, готов да заложи името си, като се захване с такава разнебитена команда.

Ако обаче съмненията за тото се потвърдят до старта на подготовката, ще има изгърмял треньор! Или играчи…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ