След съдийските тесли в Европа: Отлична новина за ЦСКА от УЕФА

12

ЦСКА отпадна от Лига Европа след безпрецедентни съдийски тесли в двата мача с Копенхаген. Въпреки това, на „Българска армия“ дойде изключително добра новина от УЕФА. Оказва се, че „червените“ са заработили сериозни пари от участието си в евротурнирите през това лято.

От достигането си до третия кръг в Лига Европа ЦСКА ще генерира приход в размер на 780 000 евро или 1 521 000 лева. За участие в първия кръг се полагат 240 000 евро, във втория – 260 000, а в третия – 280 000. Като към приходите от УЕФА прибавим и тези от продажба на билети, то сумата нараства на 2 100 000 лева. На този етап не е известно какви са постъпленията на ЦСКА от тв права, като с тях сумата става още по-висока.

Всичко това означава, че „армейците“ няма от какво да се срамуват, още повече, че цяла Европа видя уникалните съдийски тесли към отбора в двата мача с прехвалените датчани от ФК Копенхаген…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ