Хебър има три български оферти за звездата си, но ще чака чужбина

България U21 - Естония U21, Георги Николов

Административният директор на Хебър Борис Димитров потвърди пред Дарик радио и dsport, че има сериозен интерес към нападателя Георги Николов. Димитров сподели, че има три конкретни оферти от български отбори, като една удовлетворява нуждите на „гробарите“.

Администраторът на Хебър за Любо Пенев: Не сме търсили друг треньор, защото не е имало нужда (АУДИО)

„Има голям интерес към Георги Николов, защото за неговата възраст и головете, които вкара, ако щете и самият му начин на игра, има интерес за закупуването му, а пък всеки един футболист, ако получи достатъчно добра оферта за клуба, ще бъде продаден. Това е добре и за неговото развитие. От Хебър са отишли футболисти, както Андриан Краев отиде в Левски, като Каракашев отиде в Локомотив Пловдив, така че защо не и Георги Николов да отиде на някое много по-високо ниво от българския елит“, каза Борис Димитров.

„Има запитвания, но конкретни оферти от България имаме засега от три отбора. Като цифрова стойност не мога да ви ги кажа, не е редно, ще запазя и отборите в тайна, защото очакваме и имаме разговори с отбори от чужбина. Оттам нямаме още конкретна оферта, но има достатъчно време до край на трансферния прозорец, така че ние и Георги трябва да изберем най-доброто и за клуба и за него. Има оферта от България, която да удовлетворява нуждите на клуба“, допълни административният директор.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ