Тази вечер Везенков излиза срещу най-силните в НБА

Сакраменто Кингс - ЛА Лейкърс, Александър Везенков

Сакраменто Кингс и Александър Везенков излизат срещу тима на Бостън Селтикс в мач от редовния сезон на НБА. Срещата в „Голдън 1 Център“ стартира четвъртък сутрин в 05:00 часа българско време и ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT 3.

„Кралете“ са в добра серия от три поредни победи, но и отборът от Бостън се представя чудесно от началото на сезона. В последния си мач загубиха от Голдън Стейт Уориръс след продължение, но все пак Селтикс остават на върха в Източната конференция.с 20 победи от 26 мача.

Сакраменто надви Оклахома Сити Тъндър, Юта Джаз и Вашингтон Уизърдс в рамките на 4 дни, а Александър Везенков записа минути и в трите мача. В последният българинът записа рекордните си до момента седем борби. Той се отличи още с 8 точки и 1 асистенция.

Програмата в НБА около празниците е натоварена, като в след мачът с Бостън Селтикс на „кралете“ им предстоят последователни мачове с Финикс Сънс и Минесота Тимбъруулвс на 23-и и 24-и декември. Майк Браун със сигурност ще ротира състава, което дава шансове за изява на Везенков, който все повече навлиза в ритъм.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ