Везенков рестартира кариерата си под погледа на Дейвид Блат

01f

Гръцките медии обърнаха специално внимание на едно от новите попълнения на Олимпиакос Александър Везенков.

Българинът се присъедини към новия си тим в сряда, а в четвъртък премина медицински изследвания. Днес бе първият му ден на тренировки под погледа на Дейвид Блат, като Везенков направи функционални тестове, пише BGbasket.

Сайтът fosonline.gr пък направи обзор на първите думи на Везенков пред гръцките медии, като го описа като „умерен и скромен“.

„Той има високи цели, самочувствие, вярва в способностите си, но след тежките мигове в Барселона, особено миналия сезон, той е научил, че няма нужда от големи думи, а само от големи дела на терена,“ пише в коментара, озаглавен „Везенков иска да бъде Приндезис от 2011-12“.

„Той има таланта и качествата да стигне много на високо, но не успя да се изяви в Барселона. Все пак натрупа невероятен опит в голям клуб, който се бори за трофеи и това ще му помогне с адаптацията в Пирея. Той знае, че целта на Олимпиакос също е да печели всичко.“

„Дейвид Блат му обещава ясна роля и място в ротацията. 2011-а бе годината, в която Приндезис започна големия рестарт на кариерата си, за да стигне до един от най-добрите играчи в Евролигата и един от капитаните на Олимпиакос. И сега Везенков е по неговите стъпки…“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ