Гриша Ганчев раздава хиляди левове при победа над Лудогорец

Локомотив Соифя - ЦСКА, Гриша Ганчев

ЦСКА и Лудогорец кръстосват шпаги тази вечер в може би най-интригуващия двубой тази есен. Срещата от 20-ия кръг на efbet Лига ще остане в историята, както и да завърши, тъй като ще е последна на „Българска армия“ преди цялостната реконструкция на стадиона.

Важността на мача накара ръководството на ЦСКА да обяви премии от по 5 хиляди лева на играч, пише „Мач Телеграф“. Освен това футболистите са получили уверение, че ще получат и всички забавени досега бонуси.“Червените“ шефове са имали среща с отбора преди решителния мач днес, на която са били обещани премиите. На въпросната сбирка е имало и представители на феновете.

Двубоят с Лудогорец ще се играе навръх рождения ден на собственика на „червените“ Гриша Ганчев и това допълнително мотивира отбора да му поднесе победата като подарък.

Ако спечели, ЦСКА ще се изравни по точки с лидера Черно море, докато успех на разградчани тотално ще засили интригата в топ 3.

Снощи стотици фенове се сбогуваха със стадиона на специално събитие, а днес се очаква да има много емоции след края на срещата.

„Червените“ нямат победа срещу Лудогорец от декември 2021 година и загубиха четири от петте си последни мача с разградчани (един завърши 2:2).

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ