Сарагоса: Феновете на Берое трябва да се насладят на Вия

IMG_2400

Новият спортен директор на Берое Пако Сарагоса каза, че всички привърженици на отбора трябва да се насладят на времето, в което Себастиан Вия ще играе за старозагорци.

Той подчерта, че само благодарение на Ернан Банато, Вия е подписал с Берое.

„Това, което мога да кажа е, че Себастиан Вия пристигна с голямо предразположение да се възстанови в Берое като един от най-добрите играчи на своята позиция в Южна Америка и Европа. Манталитетът му изненадва всички, тъй като той е момче със скромен профил и идва да навакса загубеното време“, коментира Сарагоса.

„Може да имаме играч от такова измерение само благодарение на манталитета на човек като Ернан Банато, който направи нещо немислимо възможно, говорим за играч, за когото се предлагаха милиони, когато беше играч на Бока Хуниорс“, добави новият спортен директор на Берое.

„Треньорът, съотборниците и целият клуб са възхитени от него. Всички фенове и ние ще се насладим на времето, което той ще бъде с нас, което вече ви казах, че ще бъде малко. Играч от такова ниво трябва да е в голяма лига с цялото ми уважение към българския футбол“, каза още Сарагоса.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ