Даниел Златков се завръща във футбола. Ето кой отбор го картотекира

01f

Вихрен Сандански картотекира опитния защитник Даниел Златков. С това ръководството на санданския клуб подсказва намеренията си за атакуване на челното място в Югозападната Трета лига през настоящото първенство.

Очаква се на стадион Искър в град Самоков в събота възпитаниците на Атанас Ласков да запишат първа победа като гости в настоящото първенство.

„Готвим се сериозно и отговорно за спечелване на нови три точки. Атанас Чепилов и Боби Хазуров почиваха първите три дни от седмицата заради леки травми. Вече всички са налице и трябва да продължим победната серия, както започнахме на старта на първенството. Отборът на Рилски спортист е негостоприемен домакин, но друга алтернатива пред нас освен победа, независимо къде и срещу кого играем, нямаме. Футболистите, на които ще разчитам в този двубой, ще определя на разбора в деня на мача“, сподели пред БТА Атанас Ласков – старши треньор на Вихрен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ