Сдружение „Червени сърца“: Ще кажем истината за мача ЦСКА – Етър, финансов стимул от трета страна

7 Dni Sport27.11.2023
ЦСКА - Етър, Тобиас Хайнц, Данило Асприля

От Официалната Фейсбук страница на Сдружение „Червени сърца“ – фенове на ЦСКА:

„Мач с две полувремена в два различни дни. Мач в тежък сняг срещу настървен и наточен с тесли до виолетово, може би дори финансово стимулиран от трета страна отбор. Игра на ръба на позволеното и в деветата минута това, което се случи бе късмет за Кареасо, че остана изобщо с крак. За такова влизане един червен картон е малко, а трябваше да се намеси ВАР, за да осъзнае “грешката” си палячото от БФС.

Когато в събота след края на първото полувреме стана ясно, че мача просто няма как да продължи, ние отново трябваше да разчитаме на човешкото в лицето на представителите от Бояна. Мача изобщо не трябваше да започва, но така е и така ще бъде докато лакеите на Разград определят правилата. Въпреки тях ЦСКА изигра едно добро полувреме на една врата, като само чудо не позволи на топката след канонадата от удари ,да влезе във вратата. След решението мача да се отложи за неделя вечерта, снега продължи да трупа, а вятъра и студа сковаваха земята. Условия за футбол нямаше, но и милост няма към ЦСКА. И така целия неделен ден отиде в чистене на терена, така че хем да не бъде разоран, хем да става за кърлинг.

За футбол изобщо не говорим. В 18:30 когато започна мача температурата беше -3 градуса. Имахме 45 минути да отключим вратата на защитаващия се дълбоко отбор на Етър. И дойде най-хубавото от всичко. Момчетата излязоха с увереност в погледа, който издаваше, че ще бъдат победители и беше само въпрос на време това, да се случи.

А то дойде в 83 и 85 минута, когато Линдсет и Петров случиха логичното в този тежък мач по време на Ледена епоха. Най-важното накрая не бяха трите точки, които спечелихме, а че момчетата се опазиха и излязоха здрави след мача.
И така до следващите две срещи със Славия и последния за историята мач на Българска армия в този ѝ вид срещу Лудогорец.

Армейци, ако във всеки мач излизате така уверени в победата, никой няма шанс да ни победи.

Само ЦСКА!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ