Нов проблем за дядо Пауло, контузи се пореден титуляр на Лудогорец! Големият грешник от Босна излиза срещу ЦСКА

1

Титулярният вратар на Лудогорец Ренан Дос Сантос е изпитал болки в адукторите на загрявката преди мача със Зрински и поради тази причина се наложи в игра да влезе Хорхе Броун.

Очаква се днес бразилецът да премине обстойни медицински изследвания, за да се изясни състоянието му. Почти сигурно обаче Ренан ще пропусне домакинството на ЦСКА в неделя, съобщава „Дарик“.

Жесток вратарски гаф в края за малко да докара инфаркт на Аутуори в Широки брег, Торпедо и Марин вече вдигнаха мерника на Лудогорец

Така в рамката на вратата ще бъде отново Хорхе Броун, който направи добри спасявания срещу босненците, но сътвори нелепа грешка в края на мача, след която българския шампион изпусна победата.

Аржентинският вратар има слаби моменти при играта си с крака, което се видя още два пъти срещу Зрински, а и няколко пъти в мачове миналата година, когато двамата вратари се редуваха да пазят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ