Години по-късно: Камата и Зума пак се прегърнаха на „Лаута“

Христо Бонев и Христо Стоичков

Футболните легенди Христо Стоичков и Христо Бонев се събраха на стадион „Локомотив“ (Пд) за приятелски мач между „Героите от САЩ ’94“ и румънски депутати. Камата спря загрявката си и отиде да се види със Зума. Двама си поговориха приятелски няколко минути под бурните овации на зрителите. Румънските депутати пък не пропуснаха да се снимат със Стоичков преди мача. След това те го обсипаха с подаръци. Организацията на банатските българи му подари фланелка, а от румънския парламент му връчиха картина и купа в знак на голямото уважение към него.

Христо Стоичков (с №8) стреля към вратата на румънските депутати.
Христо Стоичков (с №8) стреля към вратата на румънските депутати.
„Връщаме визитата на румънските депутати с този мач. През август тази година наши народни представители им гостуваха за мач в Букурещ. Сега обаче решихме да съберем футболисти за мача в Пловдив и да им се порадват зрителите“, заяви съсобственикът на „Локомотив“ (Пд) Христо Крушарски, който е съорганизатор на мача. Дончо Донев откри резултата в полза на българите в среда на първата част.

България излезе в състав: Радостин Станев, Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Цанко Цветанов, Гошо Гинчев, Дончо Донев, Христо Стоичков, Бончо Генчев, Красимир Балъков, Даниел Боримиров, Александър Александров.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ