На Аутуори напрежението в Разград вече изобщо не му понася! Скочи на играчите по-лошо и от Херо, обвинява феновете, че не знаят как да подкрепят отбора

пауло ауторори, лудогорец

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори започна да се поддава на напрежението след срамното равенство 1:1 със Зрински (Мостар) в Лига Европа. Разградчани водеха 90 секунди преди края на срещата, но фрапантна грешка на вратаря Хорхе Броун подари ремито на босненците. Аутуори се разбесня срещу играчите си и феновете, които обвини, че не знаят как да ги подкрепят.

“Поздравявам играчите за продължаването, но не съм доволен и те го знаят. За да се спечели мач с повече голове, трябва да вкарваме голове. Трябва да научим урока, че феновете на Зрински ги подкрепят до последно. Нашите фенове също ни подкрепят. Урокът, който трябва да научим, е, че много арогантно не оцнихме победата. Днес не я оценихме. Това е урок, който не само футболистите, но и хората извън терена трябва да го научат. Класирахме се, но това не е достатъчно. Лудогорец като клуб трябва да се научи да оценява малките победи.

Всички трябва да разберат, че малките победи са най-важни. Поздравления за играчите! Вярвам в тях, но не съм доволен как се представиха на терена. Не можем да позволяваме една победа да ни се изплъзва по този начин. Играхме, създадохме много ситуации, можехме да спечелим с 2-3 гола разлика, а накрая подарихме едно положение на тях.

След мача с Локомотив ги поздравих, но днес нещата не бяха добре. Има много какво да учим”, коментира Аутори.

След това той даде ново интервю, в което допълни: “Арогантни сме, но не футболистите. Искаше ми се феновете да ни подкрепят повече, дори когато побеждаваме с 1:0. За нещастие това не го усетих, когато победихме у дома.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ