Манолев подпука Лудогорец за съдийските аванти: Видяха в ШЛ, че няма помощ и ‘айде – наведени глави! Дано в неделя всичко е честно

DSC_4938

Игралият 15-тина минути в края на мача срещу Копенхаген лидер на ЦСКА Станислав Манолев призна, че тимът е излязъл леко стъписан в началото на срещата и датчаните са се възползвали от това и съдийската грешка при първия гол на Даме Н’Дойе.

„Бях точно на линията срещу ситуацията, защото загрявах и в реално време видях засадата. Не знам защо съдията не вдигна флага – дали не видя, дали от неможене или беше просто грешка. После и на видео-таблото се видя, че има засада“, каза Манолев за двубоя на „Паркен“ и бе попитан дали очаква подобни съдийски грешки и в неделя срещу Лудогорец в Първа лига.

„Всички знаят как се свири в Разград, не ме карайте да говоря. Миналия сезон червения картон на Жеферсон беше излишен. Видяхте какво се случи на Лудогорец в Шампионската лига, когато съдията не ги подпираше – наведени глави. Надявам се в неделя и в цялото първенство да се свири 50:50, защото това в Европа ще е от полза и за нас, и за Лудогорец. Ние отиваме да играем нашата игра и да спечелим. Разбира се, че ние сме фаворит“, завърши опитният футболист.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ