Веселин Бранимиров влиза в щаба на Черно море

7 Dni Sport31.10.2023
ЦСКА - Черно море,

Веселин Бранимиров вероятно ще влезе в щаба на лидера във временното класиране на efbet Лига Черно море, съобщават колегите от „Дспорт“. Очаква се той да бъде в ролята на асистент на Илиан Илиев заедно с настоящия такъв Петьо Костадинов.

Междувременно в понеделник Бранимиров бе забелязан на тренировката на варненци.

На 1 ноември (сряда) официално Илиан Илиев ще бъде обявен за национален селекционер, като успоредно с това ще води и Черно море, както dsport съобщи преди десетина дни. Очаква се в щаба му начело на „трикольорите“ да влезе настоящият му помощник в Черно море Петьо Костадинов. Ето защо Веселин Бранимиров ще бъде привлечен като помощник в щаба на „моряците“. Така той ще следи за тренировъчния процес на варненци в периодите, когато Илиан Илиев и Костадинов ще отсъстват заради ангажименти с националния тим.

Веселин Бранимиров звучи като логичен избор за допълнителен човек в щаба на „морето“, тъй като той си е „моряк“, а и винаги, когато не е ангажиран с треньорска дейност в друг клуб, подкрепя варненци от трибуните. От друга страна ръководството на клуба продължава с политиката да залага на идентичността, като отново се обръща към собствен кадър.

За последно Бранимиров бе асистент в Зоря Луганск на Виктор Скрипник, преди това двамата работиха заедно и в Рига.

Автор: Добри Атанасов / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ