След провала с Райнов: Избра ли Стоянович новият халф на Левски и ще дойде ли той до края на седмицата? Вижте отговора от „Герена“ само в 7DS

Левски Тренировка (22)

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович бе убеден, че „сините“ ще вземат халфа на Берое Мартин Райнов и проваленият трансфер на родния национал вбеси словенеца. Той обаче не се е отказал от идеята да вземе още един полузащитник, като изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов обяви пред 7DniSport.bg, че наставникът не е дал конкретно име на играч, с който да започнат преговори.

„Г-н Стоянович е заявил пред ръководството от футболист с какви качества се нуждае, не ни е посочвал точно име, което е набелязал за трансфер. Дали ще осъществим сделка до края на седмицата, както той искаше? Нека оставим това без коментар за момента“, каза Иванов, който запази дипломатичният тон и по отношение на пропадналият трансфер на Райнов. Сред спекулираните причини бяха разминавания с агентите на играча.

„Всяка страна има своя версия, която е нормално да защитава. Щом нещо не се е получило, значи всеки е имал своята причина“, заяви Красимир Иванов пред 7DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ