Красимир Балъков: Няма да се откажа да бъда треньор в България

7 Dni Sport19.10.2023
Спартак Варна - Септември София, Красимир Балъков

Наскоро легендата Красимир Балъков напусна треньорския пост в Септември София, оставяйки го на върха в класирането на Втора лига. През последните няколко години героят от Мондиал’94 беше начело още на ФК ЦСКА 1948 и Етър, както и на националния тим.

Така Бала показва, че държи да работи у нас, вместо да го прави зад граница, което едва ли би било проблем за него на фона на популярността му.

“В България много малко хора има, които се връщат от чужбина и се опитват да променят някои неща“ – заяви Балъков пред колегите от „Спортал“. „Аз съм един от тях. За съжалeние, винаги се сблъскваме с едно и също – с българския манталитет и българското разбиране на футбола. Но аз няма да се откажа и се надявам в най-скоро време да се опитам отново да предам опита си в нашата държава“.

Балъков е едно от лицата на Betano, който е спонсор на бившия клуб на нашенеца в Португалия – Спортинг (Лисабон). Компанията за онлайн спортни залагания има договори и с другите два гранда там – Порто и Бенфика.

“Спортинг е уникален клуб с невероятна атмосфера. Това, че Betano e спонсор на клуба, е още по-добре, защото два големи бранда правят голяма сила. Надявам се в най-скоро време Спортинг отново да стане шампион”, пожела си Балъков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ