Тобиас Хайнц: ЦСКА намери своя ритъм, искаме да сме шампиони

7 Dni Sport18.10.2023
ЦСКА, Тобиас Хайнц

Тобиас Хайнц от ЦСКА беше категоричен, че отборът има качеството да стане шампион на България.

„По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще бъдем още по-добри. Със сигурност сме в добра позиция да играем дори по-силно. Всеки мач е сам за себе си, всяка среща е различна. Левски е добър отбор и на нас ни е трудно да играем с тях. Много е трудно всеки мач да си на топ ниво. Чакам следващия ни мач и ще покажа на какво съм способен. 


Имаме качеството и желанието да станем шампиони. Успяхме да намерим нашия ритъм и форма в този „хеви метъл“ футбол. Това работи, защо да го променяме? Нашата цел е да станем шампиони. Имаме добър отбор и много го искаме. Имаме и манталитета да го постигнем. Много от играчите бяха тук и миналата година, когато не ни достигна само една точка, така че трябва да продължим по този начин. 



Знаем какво ни трябва и трябва да направим възможно най-малко грешки. Трудно е да се каже къде ще се реши титлата. Имаме голям мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решаващ за нас. Със сигурност ще се представяме по-добре. Дано продължим добрата си серия“, каза той пред медиите.

Автор: „Топспорт.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ