Казаха в очите на Кирил Домусчиев защо всички мразят Лудогорец: Чуйте думите ми

7 Dni Sport09.10.2023
Нощта на шампионите, Кирил Домусчиев

От Фейсбук профила на Тихомир Тонев – фен на отбора на ЦСКА:

„Ако това не е пародия и абсолютна гавра, което се случва в долината на широките гащи, не знам какво е! И гаврата не е само с Пирин, днес са те, утре са други… Гаврата е с всички отбори в цяла България. Продължават да си правят най-нагло каквото искат и отново са покровителствани…

При резултат 2:0 и центрирана топка в наказателното поле на гостите в 64-та минута, вратаря Марио Кирев скача за висока топка, удря съотборник в главата и му разбива носа. Цялото лице на играча е в кръв, легнал на земята и стоящ там повече от 30 секунди, при което играта продължава.

Главния съдия в мача не спира играта, въпреки указанията в цял свят, за удар в главата веднага да се спре игра… Естествено и шалварите не спират игра и вкарват гол…. Следва 7 минути гледане на ВАР и видиш ли, човека лежащ на земята покрива засадата (макар, че и това е много спорно от кадрите с които се опитаха да ни убедят в това) и гола е зачетен….

Ето затова ви мрязят цяла България! Ето затова хората се радват, когато отнесете СЕДМИЦА навън, ИЗМЕКЯРИ!“, пише запалянкото в своето четиво.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ