Гордей се България, Хасан и Ибрахим успяват, радват с класически произведения

7 Dni Sport05.10.2023
payimage-520252

Музикалните феномени ще свирят класически изпълнения в няколко български града през декември тази година, обяви официално пред колегите от медията „България Днес“ техният баща Денис Игнатов. Това е втора подобна изява на близнаците, след като през пролетта за пръв път направиха музикална обиколка в България.

„Турнето е планирано да започне в началото на декември, като отново ще включим Ямбол и Сливен, но ще има нови градове като Шумен, Силистра и Русе. В момента преговаряме за концерти в още населени места, така че бройката вероятно ще се увеличи. Целта ни е поне осем града да са част от турнето и максимално много хора да успеят да чуят и видят на живо Хасан и Ибрахим“, обясни пред вестника Игнатов.

Всяка от изявите ще бъде с продължителност около един час, а близнаците обещават да покажат най-доброто от уменията си на пианото.

Паралелно с турнето Хасан и Ибрахим се подготвят за участие в престижния музикален фестивал във френския град Рубе, който ще се проведе от 12 до 18 ноември. Скоро им предстои и важен концерт в Нидерландия, където пианистите са студенти. С отличен успех братята завършиха първата си година в музикалната консерватория в град Маастрихт. Оценките в Ниската земята са по десетобалната система, като приравнено към българските стандарти близнаците могат да се похвалят с отличен 5,85. И през втората година близнаците нямат проблеми с ученето и с лекота усвояват материала, който им преподават. Желаем им успех!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ