Треньорът на националите по бийч сокър пробва нови играчи срещу Румъния

0000sdm

Националният отбор на България по плажен футбол ще изиграе две контролни срещи с Румъния в Констанца следващия уикенд. Първият двубой е на 18 август (събота) от 18 ч., а вторият – на 19-ти от 11 ч. Срещите ще са генерална репетиция за отбора ни преди участието му на финалите на Дивизия „Б“ в ЕВРОлигата, които са през септември.
Старши треньорът Симеон Христов ще разчита на 12 състезатели за приятелските двубои с румънците. Вратари ще бъдат Добромир Господинов и Станислав Иванов от МФК Спартак, а полеви играчи ще са Мартин Великов, Илиян Димов, Филип Филипов, Илиян Илиев, Иван Мартинов, Павел Адамов (МФК Спартак), Цено Лозанов (Екомет Вила марк), Костадин Меразчиев (СА-МВР), Живко Парашкевов и Мартин Недков (ФК Русе). Поради служебни ангажименти аут от състава са капитанът на България Костадин Иванов и Калоян Цветков.

„Проверките ще са важни, за да подобрим игровото състояние на отбора. Много е важно за мен да тествам няколко нови имена, които тази година не са взимали участие в мачовете на националния отбор. Имаше и други поканени момчета, но за съжаление са възпрепятствани. След последния кръг в Русе се надявам да комплектоваме окончателно състава за финалите на Дивизия „Б“ на ЕВРОлигата. Румъния е достатъчно класен отбор. В тези две контроли нямаме за цел резултати, а да опитаме стила на игра, който ще прилагаме на финалите, както и всички да вземат участие в срещите“, каза треньорът на нашите Симеон Христов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ