Христо Бонев: Ръководителите на БФС да се замислят

7 Dni Sport09.09.2023
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Христо Бонев - Зума

Легендарният играч и треньор на националния ни отбор Христо Бонев заяви, че е време управляващите футбола ни най-после да се замислят за случващото се.

„Не зная вече какво да кажа, как да коментирам. Пуснах да гледам мача, но след грешката и гола на Иран сякаш загубих желание. Наблюдавах тренировките на Иран на нашия стадион „Локомотив“ и ми направи впечатление голямото им самочувствие, но явно е имало защо. Участници са на три поредни световни първенства“, коментира Зума.

„Прави ми впечатление, и то не е само от този мач с Иран, а от вече 7-8 двубоя насам, че в националния отбор се налагат футболисти, които са резерви в клубните си отбори“, изумен е Бонев.

„Тези, които ръководят футбола ни, е редно да се замислят, щом Иран се развива така и игра на трето поредно световно първенство“, добави славният футболист на Локомотив Пловдив.

Зума бе категоричен, че трябва да се обърне повече внимание на подрастващите и школите.

„Щастливи сме от победата. Имахме голямо уважение към България, защото знаем, че са млад отбор с много талант и работят, за да се подобряват. Имат богата история, затова за нас това е страхотен резултат. Доволни сме от начина, по който подготвихме мача, играхме добре в дефанзивен план, но не сме щастливи от пропуснатите шансове заради грешките при завършващите подавания“, заяви след срещата помощник-треньорът на националния отбор на Иран Антонио Маниконе.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ