Русия без звездите си срещу волейнационалите ни във Варна

01

Руският национален отбор е във Варна от два дни, а днес ще изиграе първата си контрола срещу България. Срещата е от 17:30 часа в зала „Конгресна“ на ДКС, но ще бъде закрита за фенове.

Треньорът на Сборная Сергей Шляпников е оставил големите си звезди на индивидуална подготовка в Русия. Тимът е в морската столица без Дмитрий Мусерский, Максим Михайлов, Дмитрий Волков и Егор Клюка, съобщи BGvolleyball.com. Те ще се присъединят към отбора директно в Полша, където Русия ще участва на традиционния турнир „Хуберт Вагнер“.

Българските национали пък най-вероятно ще бъдат в пълен състав. Все още под въпрос са само диагоналът Данаил Милушев и центърът Теодор Тодоров.

Утре двата отбора ще изиграят още една проверка помежду си. Тя отново ще бъде закрита за фенове.

Мачовете с Русия са част от подготовката на България за световното първенство през септември. Тимът воден от Пламен Константинов ще изиграе груповата фаза от Мондиал 2018 именно във Варна. В група D са още Полша, Куба, Финландия, Пуерто Рико и Иран.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ