Ексклузивно в 7DS: Лудогорец купи заместник на Марселиньо! Чудото от миналия сезон вече е в Разград, прибира 2 млн. евро заплата!

1

Лудогорец е на часове от финализирането на трансфера на голмайстора на израелското първенство Диа Саба, разбра 7DniSport.bg. 25-годишният атакуващ халф вече е пристигнал в България, като всички детайли по трансфера му от Макаби Нетаня са договорени. Израелците ще получат 1,5 млн. евро трансферна сума, а Саба ще подпише 4-годишен договор с годишна заплата от 500 000 евро! Футболистът ще разгледа базата на клуба в Разград, след което ще даде окончателния си отговор, но в Лудогорец и Макаби са уверени, че това е просто формалност и Саба ще парафира контракта си в следващите часове.

Играчът едва ли ще бъде картотекиран за неделния двубой с ЦСКА.

Диа Саба е реализирал 24 гола за Макаби Нетаня през миналия сезон, играейки на позицията зад централния нападател. Атакуващият халф има 1 мач за националния отбор на Израел, а в кариерата си е играл още за Макаби Тел Авив, Апоел Беер Шева, Бней Сахин и Макаби Петах Тиква. Общо в Израел е изиграл 128 мач, в които бележи 27 гола и дава 5 асистенции.

Израелският плеймейкър пристига в Лудогорец, за да замени Марселиньо, който достигна сериозна футболна възраст. Със Саба в Разград явно започва подмладяването и подмяната на отбора.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ