Пълни зала очаква България срещу Хърватия

Словения - България, Волейбол, Мъже, Отбор

Волейболните национали на България ще могат да разчитат на уникалната атмосфера, която създават феновете в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна, и в четвъртата си битка от група B на Европейското първенство за мъже, пишат от Българската федерация по волейбол.

Интересът към двубоя срещу Хърватия е огромен, а продажбата на билети върви изключително добре. Това сочи към извода, че състезателите, водени от Пламен Константинов, ще се радват на сериозна подкрепа от трибуните тази вечер от 20:30 часа.

„Залата винаги е пълна и атмосферата е невероятна, когато играе България“, категоричен бе Петър Дърлич – една от звездите на хърватския национален тим.

„Отборът им има много силни индивидуални състезатели, но също така показват слабости в определени моменти. Надявам се, че ще успеем да се възползваме от тях и да излезем с точки от мача, а защо не и с победа“, добави той.

България и Хърватия ще излязат в сблъсък, който почти сигурно ще определи втория отбор в групата. Преди срещата тази позиция се заема от българите, които записаха две победи и една загуба.

Селекционерът Пламен Константинов отмени сутрешната тренировка, за да има време играчите му да възстановят между двете срещи, тъй като времето е по-малко от 20 часа.

Преди мача на България, от 17:30 часа ще играят Испания и Финландия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ