Талант на Левски близо до завръщане

Локомотив София - Левски, Станимир Стоилов, Марин Петков

Атакуващият футболист на Левски Марин Петков по всяка вероятност ще бъде готов за игра след паузата за националните отбори. 19-годишният футболист отпадна от сметките на Николай Костов за реванша с Айнтрахт Франкфурт, а това може да се смята и за предстоящото домакинство на Хебър в първенството, пише “Тема спорт”.

Двубоят с пазарджиклии е в неделя от 21:30 часа. Петков получи контузия в десния глезен по време на първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева. Тогава той бе заменен принудително още преди почивката, а след това изследванията потвърдиха травмата му. Дори да бъде готов за мача с Хебър, то много малко вероятно е Николай Костов да го рискува. 60-годишният специалист иска футболистът да бъде напълно възстановен, след което да го включи в игра. От началото на сезона Петков записа седем двубоя във всички турнири, в които отбеляза две попадения – по едно във вратите на Локо София и северномакедонския Шкупи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ