Десподов се радва: Копенхаген ни подценяват, ще ги изненадаме, дори да играем продължения

DSC_3917

Надателят на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че Копенхаген не е непобедим отбор.

„Копенхаген не е непобедим отбор. Самочувствието е нормално, нито високо, нито ниско. Ние си знаем възможностите. Отиваме да направим всичко възможно, за да отстраним Копенхаген. Мисля, че ще имаме сили да играем и продължения“, сподели Десподов.

„Според мен разликата не е голяма. На мача в София, когато получихме червен картон, те започнаха да доминират. Не мисля, че Копенхаген са много по-голям отбор от нас. Мисля, че са преодолим отбор. Хубаво е, че ни подценяват. Ще ги изненадаме“, добави той.

„Трябва да сме спокойни. Не трябва да се хвърляме веднага да вкарваме гол. Трябва да чакаме нашия момент и мисля, че той ще дойде, защото Копенхаген има проблеми в защита“, продължи нападателят.

„И Бодуров, и Малинов се завръщат. Те са опитни и борбени футболисти и ще помогнат много на отбора.“

„Ние сме хора. Някой път се случва да се реагира по-емоционално. Важното е да не се случва по време на много важни мачове или преди тях. Ел Маестро води с нас разговори във всяка една насока“, каза още Кирил Десподов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ