Само в 7DniSport.bg

България ще се бори за бронза на Световната купа за деца в неравностойно положение!

България - Световна купа за деца в неравностойно положение

Отборът на България отстъпи на Нигерия в равностоен полуфинал на световната купа SATUC, провеждана на Националната футболна база „Бояна“. Възпитаниците на селекционера Методи Здравков загубиха с 0:1 след продължения, като в редовното време опонентите не си отбелязаха гол.
В утрешния мач за титлата на шампионата за деца в неравностойно положение нигерийците ще срещнат състава на Либерия, разгромил Мароко с 5:1. Българите пък ще спорят за третото място.

Последният ден от състезанието ще предложи и демонстративен мач между посланиците на турнира – в единия отбор ще играят български легенди начело с Емил Костадинов, а срещу тях ще излязат международните звезди, сред които личи името на Нуно Гомеш. Бившият португалски национал пристига в София утре, а в 15:00 ч. е насрочена специална пресконференция с негово участие.

Програмата на последния ден е както следва – в 17:00 ч. България и Мароко излизат в малкия финал, в 18:00 ч. е сблъсъкът на посланиците на каузата, а час по-късно се играе големият финал, след който ще се състои и церемонията по награждаването на победителите.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ