Гълъбинов близо до трансфер

Андрей Гълъбинов,

Нападателят Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Тернана, ако ситуацията с настоящия му отбор Реджина се развие лошо, съобщава calcioternano.

Клубът от Реджо ди Калабрия беше изваден от Серия Б и мястото му трябва да бъде заето от Бреша. Решението на Футболната федерация на Италия (FIGC) да извади Реджина езаради неизпълнени условия за лицензиране за предстоящия сезон, едно от които е неплатен дълг в размер на 780 000 евро.

В момента обаче клубът обжалва наказанието си и очаква становище на Апелативния съд по спорта в Италия. Не е ясно дали казусът няма да излезе и от границите на страната. Ако отборът не запази професионалния си статут, то Бреша ще заеме тяхното място, а Гълъбинов вероятно ще се присъедини към Тернана.

Клубът от Терни прояви интерес към Илия Несторовски, който вече е свободен агент, както и към Андрей Гълъбинов. 34-годишният бивш национал на България е собственост на Реджина, която очаква резултата от изслушването пред съда. В следващите седмици ще стане ясен и изхода от обжалването на клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ