ФК ЛА на Кръстев допусна обрат, срещата с Меси ще почака

филип кръстев

ФК Лос Анджелис приключи участието си в Купата на Лигата, след като претърпя кошмарен късен обрат от Монтерей и загуби с 2:3. Българският национал Филип Кръстев влезе в игра в 62-атаминута на Стипе Буик.

Денис Буанга изведе ФК ЛА напред резултата от дузпа още във втората минута на двубоя, а до края на първото полувреме Матеуш Богуш удвои аванса за домакините от Лос Анджелис.

Бившият играч на Бетис Серхио Каналес върна един гол за Монтерей в 68-ата минута, когато бе точен от бялата точка. Мексиканците достигнаха до равенството в 80-ата минута, когато Сержи Паленсия порази собствената си врата. Победното попадение за Монтерей бе дело на Рогелио Фунес Мори в 88-ата минута, с което изхвърли ФК ЛА от надпреварата.

По този начин Кръстев няма да има възможност да се изправи срещу Лео Меси. Тимът на аржентицънт е един от останалите отбори в турнира. Другите потенциални опоненти на Монтерей в полуфиналите на Купата на лигите са Нашвил и Филаделфия Юниън.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ