Берое на път да зарадва Локо Сф с нов играч, бившият капитан е на входа на „Надежда“

7 Dni Sport08.08.2023
Славия - Берое, Борислав Цонев, Симеон Мечев

Локомотив (София) е близо до привличането на опитния халф Симеон Мечев, твърди „Труд“. Доскорошният капитан на „Берое“ вече е свободен агент, след като изненадващо си тръгна от Стара Загора още в началото на сезона. За последно той игра за заралии при поражението с 0:1 от „Хебър“ в Пазарджик, когато бе заменен след час игра.

В Берое той изигра общо 78 мача, разпределени в 3 различни престоя, като през останалото време носи екипите на редица родни отбори, сред които „Ботев“ (Враца), „Локомотив“ (ГО), „Верея“, „Нефтохимик“, „Етър“, „Септември“, „Славия“ и други. Сега той бе желан още от „Етър“ и „Добруджа“.

В същото време в „Надежда“ продължават да търсят нови попълнения след сериозната чистка през лятото. Тимът на Стойчо Стоев се подсили до момента с осем нови, голяма част от които чужденци. Локомотив обаче стартира колебливо, допускайки 10 попадения в мачовете с „Локомотив“ (Пд) при 2:4 и 0:6 на „Георги Аспарухов“ от „Левски“. Успехите над „Ботев“ (Враца) и „Пирин“ все пак дадоха глътка въздух на „железничарите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ