България срещу познат на съперник на осминафиналите на Световното

волейбол, национали

Националният отбор на България ще се изправи срещу Бразилия на осминафиналите на Световното първенство по волейбол за юноши до 19 години в Сан Хуан (Аржентина). Мачът ще се играе във вторник.

България завърши на второ място в група „B“ със загуба единствено от Франция. „Селесао“ пък остана трети в група „Д“ след Италия и Бразилия.

Двата съперника се познават добре. Подготовката им за Световното първенство започна с три контроли във френския град Мец. В тях те си размениха по една победа, а един от двубоите завърши наравно, след като треньорите се разбраха да играят четири гейма.

Непосредствено преди началото на мондиала България гостува за приятелски турнир в Бразилия. Там националите загубиха от домакина с 2:3, но завършиха втори след Иран. „Селесао“ остана трети.

Днес националният отбор за девойки до 19 години ще играе осминафинал на Световното първенство в Сегед. Там националките ще се изправят срещу домакините от Унгария. Мачът започва в 19.00 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ