Илиане, ако знаеш, че мачовете на Ботев и Локо са уредени, кажи на Кралев и ТИМ, нали те са властта!?

Левски Черно Море 2ро (14)

Илиан Илиев изписка миналата седмица, че още от началото на първенството Черно море е рязан, за да се убият рано-рано мераците му за Топ 6. Защото там се пазело място за пловдивските Ботев и Локомотив.

Само, че микрофонът на телевизията не е мястото, където Илиев да пее такива неща. Ако казаното от Илиев е истина, значи имаме голям проблем. И някой в БФС е не само за съд, но и за затвор, защото умишлено манипулира първенството в полза на едни отбори. А щом прави това, значи знае изхода на мачовете им и това е предпоставка освен всичко друго и за черно тото.

Зад това БФС на последния конгрес застана Красен Кралев. Министърът бе сред баш-гостите и за юбилея на Илиан. Хубаво е, ако Илиев е знаел тези неща, да ги каже на бившия му началник в Черно море. И да поиска разследване на думите му. Не, че сега е късно, когато и Прокуратурата да погне Боби Михайлов, все е закъсняла.

Има и нещо друго – началниците на Илиан Илиев от ТИМ имат свой човек в Изпълкома. Не е баш Буква като Марин Митев, но е ясно коя групировка прати бившият юрист на клуба в Изпълнителния комитет. Е тук вече става смешно. Треньорът на Черно море се оплаква, че БФС, където на власт е и ТИМ, иска да изхвърли отбора на ТИМ от шестицата!

Някак си оправданията приличат, Илиане, на тимтири-минтири…

2 comments

  • Васко

    15.08.2018 at 10:08

    Не защитавам Илиан Илиев, но за всеки неутрален зрител е ясно, че в измислената нова лига се подпират няколко отбора, но не говоря за пловдивските. Ясно като бял ден е колко пристрастно свирят съдиите в ползва на двата отбора претенденти за титлата. Да, зелените от Разград и червените са явните фаворити в началото на сезона и войната се води с всички средства, от което най-много страдат малките отбори, а и футбола като цяло. Видно е какво се случва, когато родните грандове играят в Европа. Отпадания от анонимници, червени картони(които не се свирят в А група) и дузпи, а и вероятно пак без влизане в групите.
    Относно изпълкома, ами то в него са и Лечков, Костадинов, В.Михов, а червените се оплакват. Също така там е и В.Стефанов, а и от Славия често се оплакват. Същото важи и за сините, които също имат С.Русев в изпълкома.

  • Тодор

    15.08.2018 at 12:14

    За всички е ясно, че Изпълкома вече е разпределил местата, жалко само за феновете, които още ходят по стадионите! Прав е Илиан, изглежда че моряците не фигурират в шестте парчета от баницата

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ