Гриша Ганчев има списък за нов треньор с четири имена. Всички до едно на български специалисти.

7 Dni Sport28.07.2023
Литекс - Черно море, Гриша Ганчев

Ръководството на ЦСКА е взело решение Саша Илич да не води повече отбора след загубата с 0:2 от Сепси в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. За вероятността 45-годишният сърбин да бъде освободен от длъжност се заговори по-рано днес.

Илич е бил привикан на разговори със собствениците на клуба от фамилия Ганчеви, а Данаил Ганчев е бил бесен след снощното поражение на „армейците“ в ЛК. За момента пред ЦСКА има четири опции за временен наставник на отбора до намирането на постоянен вариант, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

Това са Стамен Белчев, Христо Янев, Тодор Янчев и Владимир Манчев. Всички те в различни етапи от кариерата са били футболисти на „армейците“ или са заемали различни треньорски длъжности. 54-годишният Белчев дори и в момента е на работа на „Армията“ и води дублиращия отбор на „червените“. Появилият се по-рано днес слух в румънска медия за назначение на Еуген Трика въобще не отговаря на истината.

Саша Илич пое ЦСКА през миналото лято и в рамките на сезон 2022/23 изведе тима до второто място в класирането, като до последния кръг тимът беше замесен в борбата за титлата. В трите мача от настоящия шампионат „армейците“ записаха една победа (над новака Крумовград с 1:0), едно равенство (0:0 с Хебър) и една загуба (0:2 от Сепси).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ