Няма да повярвате какви ще са цените на билетите за мача на Кобрата и още 7 сблъсъка в София

кубрат пулев 2

Цени, близки до тези на двубоя на Кубрат Пулев със Самуел Питър от 2016 година, ще бъдат посочени за сблъсъка на Кобрата с Хюи Фюри. 37-годишният българин ще се изправи на 27 октомври в “Арена Армеец” срещу 14 лета по-младия от него британец. Битката ще определи следващия официален претендент за световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа, пише „Тема спорт“.

Според най-успешния български мениджър в историята на професионалния бокс – Ивайло Гоцев, билетите за галавечерта след два месеца ще започват от 20 лева. Такива бяха цените именно за мача на Кубрат Пулев с Нигерийския кошмар. Впоследствие те бяха увеличени двойно за двубоя с Кевин Джонсън през април 2017-а, но по настояване на Кобрата отново намалени в дните преди двубоя.

Гоцев сподели, че са планирани общо 8 срещи в програмата, както и пресконференция с братовчеда на Тайсън Фюри, която трябва да се проведе в края на август или началото на септември.

Промоутърът, който си партнира с Пулев и Зауерланд за организацията на галавечерта в столицата, допълва, че се очертават изключително интересни подгряващи двубои.

Очаква се Тервел Пулев да боксира за титлата в полутежка категория на ЕС, а негов съперник трябва да е непобеденият поляк Адам Балски (12-0). Спас Генов пък най-вероятно ще се изправи срещу Коко Семерджиев – Тайсъна. Гоцев потвърждава, че един сблъсъците ще бъде за титлата на България в суперполусредна категория между Йосиф Панов-Пепелянката и Стилян Костов-Убиеца. В “Арена Армеец” ще се изяви и един от най-прогресиращите американски боксьори в тежка категория – Джеймс Уилсън. Специалистът в К1 има 7 победи от 7 двубоя, а негов съперник се очертава да бъде Рафаел Зумбано.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ