България на крачка от финал на Световната купа за деца в неравностойно положение

България на световната купа за деца в неравностойно положение

България се нареди сред призьорите на второто издание на Световната купа за деца в неравностойно положение SATUC, което се провежда на Националната футболна база „Бояна“. Родните „лъвчета“ победиха с 5:2 националите на Босна и Херцеговина в зрелищен четвъртфинал и утре (14 август) от 18:00 ч. ще се изправят срещу впечатляващия тим на Нигерия за място в големия финал. Нигерийският тим записа още по-убедителен успех над друг африкански тим – Камерун (7:0) в последния мач от днешната програма.

В другия полуфинал (отново утре от 19:00 ч.) сили ще премерят отборите на Либерия и Мароко, които отстраниха съответно Камбоджа (3:2) и Мексико (3:2) в изключително драматични срещи, решени с попадения в последните минути.

Големият и малкият финал на турнира, чийто съорганизатори са фондация SATUC и Българският футболен съюз, ще се състоят в сряда (15 август). Спорът за бронза е от 17:00 ч., а за златото – от 19:00 ч., като между тях ще се играе демонстративен мач с участието на посланиците на турнира и български футболни легенди. Всички двубои са в Дома на футбола, а преди тях (от 16:00 ч.) е насрочена и заключителната церемония на Световна купа SATUC.

Двубоите от надпреварата се излъчват на живо в платформата MyCujoo

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ