Красимир Балъков признавам сделката на Гриша Ганчев. Досега в ЦСКА такъв играч не е имало.

7 Dni Sport14.07.2023
Септември София - Пирин Благоевград, Красимир Балъков

Треньорът на Септември – Красимир Балъков – сподели пред колегите от „Мач Телеграф“, че в ЦСКА досега не е играл футболист като Данило Асприля. Легендата на българския футбол говори за новото попълнение на „червените“, чийто треньор е бил в Литекс.

„Без да подценявам или надценявам футболистите в българското първенство, за мен Данило Асприля е един от най-класните футболисти, които са играли в родния шампионат. Той е невероятен нападател. Той е тип уличен футболист с перфектно чувство за тайминг. Много добре знае в кой момент какво да направи.

Много е силен, когато играе един на един с противников футболист. Освен това има и невероятна физика. Много креативен играч е и страхотен професионалист. Изключително добро момче с много добър характер.

Асприля е много комплексен футболист и ще бъде полезен на ЦСКА. Има впечатляващи качества. ЦСКА досега не са имали такъв футболист като него! За мен неговото привличане е голямо попадение на ръководството“, започна той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ