Ясното около новия стадион на ЦСКА – реновираната „Българска армия“

7 Dni Sport07.07.2023
Стадион "Българска армия",

До края на месец юли ще има яснота относно бъдещето на стадион „Българска армия“. В следващите дни изтича срокът за разглеждане на жалбите срещу реконструкцията на съоръжението, които бяха подадени в СОС (Столичен общински съвет) и РИОСВ – София (Регионална инспекция по околната среда и водите), пише „Тема спорт“. Ако жалбите бъдат отхвърлени като неоснователни, то следва разглеждане на предоставения идеен проект за ремонт на съоръжението, според който ще бъде издадена виза за строеж.

Ръководството на ЦСКА има готовност да стартира с реконструкцията в най-кратки срокове, а отборът веднага ще се премести да домакинства на стадион „Васил Левски“.

От клуба са помислили за това при пускането в продажба на абонаментни карти за предстоящия сезон и пропуските, които се издават в момента са предвидени да важат и за домакинските мачове от шампионата, които ще се играят на националния стадион. Очаква се реконструкцията на „Армията“ да стартира през есента.

Феновете на ЦСКА много се интересуват от въпроса за нов стадион на любимия си клуб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ