Лудогорец привлича национала на Украйна – Александър Сваток

7 Dni Sport06.07.2023
Screenshot 2023-07-06 at 18.10.37

Лудогорец може да привлече още един украински футболист. „Орлите“ проявяват интерес към национал на воюващата страна. Това обяви журналистът Михаил Спиваковски за youtube канала „TaToTake“, цитиран от „Sportlive“.

Набелязаният футболист е защитникът Александър Сваток, който играе за Днепър-1. Той е на 28 години и в кариерата си е играл още за Волин, Зоря Луганс и Хайдук. От хърватския тим той премина в сегашния си тим през януари 2020 година.

„По моя информация Лудогорец има интерес към Сваток. Ако се реализира привличането на Василий Кравец, изходящият трансфер на Сваток ще стане по-необходим“, заяви журналистът за канала.

Украинецът е капитан на Днепър-1. Цената му според transfermarkt.com е 1,8 милиона евро. До този момент българският шампион има само едно лятно попълнение. Те привлякоха левия бек Марсел Хейстер от унгарския Фехервар, но интерес има и към защитник на Леванте.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ