Само в 7DniSport.bg

Треньорът на Кобрата взриви бокса с тези думи: Пулев ли! Той ще се бие за…

22

Големият германски боксов треньор Ули Вегнер вярва в силите на последния си възпитаник Кубрат Пулев. Той е убеден, че в началото на следващата година Кобрата отново ще се бие за световна титла, както беше през 2014 г. срещу Владимир Кличко.

За да се случи това, пред Пулев още една стъпка. Той трябва да победи на 27 октомври Хюи Фюри в „Арена Армеец“ в София и това ще го направи задължителен претендент за световната титла в IBF. В момента коланът в тази версия се държи от Антъни Джошуа.

„Кубрат се готви за елиминационния си мач в IBF. Той ще се бие за световната титла в началото на 2019 г.“, заяви именитият германски треньор пред медиите в Испания, където се намира в момента.

Ули Вегнер планираше да се пенсионира в края на юни, защото не беше доволен от положението в отбора на Кобрата – Зауерланд.

Но след като на кормилото се завърна основателят на тима – 78-годишният Вили Зауерланд, ветеранът се върна с пълна сила към работата си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ