Шеф в Левски каза пред 7DS за трансфера на Райнов и обяви за скандала със Стоичков: Фалшива новина!

славиша стоянович красимир иванов

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отказа да потвърди трансфера на Мартин Райнов от Берое на „Герена“. Пред 7DniSport.bg шефът на „сините“ обяви, че няма как да опровергава или потвърждава всяка новина, която се появи в пространството.

„Разбирате, че няма как да отговаряме на всяка информация, излязла в медиите. Докато не обявим нещо официално, то остава единствено спекулация“, каза Иванов. Спортният директор на Берое Валентин Грудев пък заяви лаконично, че няма как да разговаря по темата в момента, тъй като е зает.

Красимир Иванов категорично отрече, че „сините“ дължат пари на школата на Христо Стоичков за трансфера на Божидар Краев в Мидтиланд.

„Това е една фалшива новина, категорично заявявам, че няма такова нещо. По-късно през деня ще излезем и с официална позиция“, сподели още изпълнителният директор.

„По отношение на мача за Гунди мога да кажа, че, когато има нещо официално, също ще го обявим“, завърши Красимир Иванов.

Легенда на Левски изригна: Щом след такава нарочна съдийска тесла не могат да ни бият, няма какво да ни спре! Даже да паднем от Лудогорец, ще сме шампиони!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ