Легенда на Левски изригна: Щом след такава нарочна съдийска тесла не могат да ни бият, няма какво да ни спре! Даже да паднем от Лудогорец, ще сме шампиони!

холмар ейолфсон хали тиам левски

„Реферът Станислав Ставров не трябва повече да свири мачове на Левски. Той от години ощетява отбора. Това, което видяхме в Русе и тази отсъдена дузпа в полза на Дунав, не беше случайно“, изригна пред „Меридиан Мач“ легендата на Левски Пламен Николов.

Както е известно, цялата „синя“ общност скочи на Ставров, заради дузпата, която даде на Дунав при успеха с 2:1 на Левски. При резултат 0:0 Аймен Белаид фаулира Светослав Ковачев извън наказателното поле, но Ставров „вкара“ нарушението вътре. От бялата точка Божидар Васев вкара, но след това Левски обърна с попадения на Кабрал и Ейолфсон.

„Има съдии, които обслужват определени кръгове, но не искам да изпадам в подробности и да казвам имена. От Левски трябва да поискат официално този арбитър повече да не им свири мачове“, продължи бившият десен защитник на „сините“.

„Хубавото е, че вече и със съдийски грешки в наш ущърб не могат да ни спрат. Отборът показа воля и характер и взе своето в Русе. Веднъж започнеш ли така, няма спиране“, добави Николов.

Относно шансовете на „сините“ да станат шампиони, легендата каза: „Ако продължаваме да печелим мачовете си, дори и да загубим от Лудогорец в преките мачове, можем да станем шампиони. Ето миналия сезон Левски направи грешки срещу Етър, Верея и Витоша. Ако всички тези мачове бяха спечелени, нещата щяха да са много различни. Радвам се, че сега бием и играем солидно. Истината е, че Левски има
отлично ръководство, добър треньор и страхотни футболисти. Така че не виждам защо този сезон да не прекъснем този дълъг период без трофей“.

Пламен Николов коментира и новия треньор Славиша Стоянович. „Определено отборът има друг облик при него. Той трябва да работи много с футболистите в психологически аспект и те да разберат, че няма време за отпускане при тази конкуренция. Не да дават 100% от себе си във всеки мач, а 120%, защото са отлични играчи и ако се раздават, резултатите неминуемо ще се подобрят. Дано всичко лошо да е останало в миналото“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ