Завръщане от контузия донася нов проблем на ЦСКА и Ел Маестро! „Червените“ го решават по лудогорски

Цска Славия (4)

Kрилото на ЦСКА Енрике Рафаел ще отсъства поне още 3 седмици от терените. Преди няколко дни бразилецът стартира индивидуални занимания в Панчарево, но все още е доста рано да се говори за завръщането му в игра. Енрике продължава да носи шина на дясната ръка, след като счупи ключица в реванша в Рига. Пълното му възстановяване ще отнеме максимум 4 седмици, така че Енрике ще е готов да се завърне на терена най-късно до средата на септември, пише „Тема спорт“.

След като това се случи обаче, един от бразилците ще трябва да остава извън сметките на треньора Нестор Ел Маестро. И четиримата играчи от тази страна – Мауридес, Енрике, Жеферсон и Евандро, нямат паспорти от ЕС, а право да попадат в групата имат само трима. Не е изключено по-късно през тази година от ЦСКА да опитат да извадят български паспорт на някой от бразилците и да решат този проблем. Такъв получи доскорошната звезда на армейците Каранга през миналата година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ