Белия сам се зае да връща носител на Купата в Ботев под носа на Левски! Играчът: До седмица всичко ще е ясно!

Ботев-Етър24 николай киров белия

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров очевидно се нуждае от спешна селекция в движение. След загубата от Берое наставникът на канарчетата заяви, че с наличния потенциал няма как да бъде изкаран есенният дял. За визитата под Аязмото Белия дори не запълни групата, след като Ндонгала получи болки в адукторите и отпадна от 18те. Киров обяви, че се водят разговори с ръководството и в най-скоро време трябва да се пристъпи към действие.

Специалистът се надява да върне в Ботев атакуващия халф Антонио Вутов. Той носи жълто-черния екип през пролетта на 2017, като спечели Купата на България. 22-годишният футболист е собственост на италианския елитен Удинезе. През миналия сезон Вутов бе под наем в Левски. Той има контракт за още една година с тима от Удине, който засега отказва да разтрогне договора му. „До седмица ще стане ясен новият ми отбор. Засега не мога да кажа нищо конкретно“, лаконичен бе пред „Тема Спорт“ бившият младежки национал.

Ако Удинезе не се съгласи да го преотстъпи отново някъде за есента, той едва ли ще играе в Серия А. Опция за Вутов е и Левски.

В плановете на Николай Киров за спешната селекция е и халфът на Етър Чавдар Ивайлов. Доскорошният футболист на Септември София Антони Иванов също може да подсили канарчетата. Белия има и списък с чуждестранни играчи, които да бъдат тествани в началото на септември, когато има пауза в шампионата заради мачовете на националните отбори от новия турнир на УЕФА Лига на нациите.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ