Тежък удар за ЦСКА, призна Ел Маестро! Треньорът ледено спокоен преди страстната седмица, ето какво обяви преди Копенхаген и Разград

Цска Славия (4)

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро разкри, че отборът му понася тежък удар с контузията на Жоржиньо, която крилото получи в началото на второто полувреме срещу Славия. Португалецът бе ударен лошо от Славчо Шоколаров и Ел Маестро сподели, че дори без да е лекар, е наясно, че футболистът ще пропусне няколко седмици.

„Работата ми е да се уверя, че никой няма да се контузва на тренировка, но това, което става по време на мачовете, трябва да го приемем. Жоржиньо не изглежда добре, ще пропусне няколко мача. Тежък удар, защото той е важен играч“, каза наставникът и обърна поглед към следващите 7 дни, в които „червените“ ще се изправят последователно срещу Копенхаген в Лига Европа и Лудогорец в Първа лига.

„Следващите два мача ще покажат накъде ще се развие сезонът. Очакваме мачовете с увереност, защото играем добре и печелим. Ще анализираме и продължаваме да играем.

Играчите са добре физически и емоционално, някои може и да не бяха на 100% днес. Ако покажем същата мотивация като днес, ще направим добър мач, а резултатът ще го видим накрая.  обре е, че Малинов и Бодуров ще се завърнат срещу Копенхаген, а Чорбаджийски мисля, че не бе за червен картон в първия мач.

Предстоят ни два мача, в които не сме фаворит, но продължаваме да работим по същия начин. Харесвам играчите си и искам те да останат концентрирани“, завърши Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ