Копенхаген напомпа мускули преди ЦСКА с як бой по големия съперник за титлата

1

Съперникът на ЦСКА в Лига Европа – ФК Копенхаген гази наред. „Лъвовете“ записаха шеста поредна победа във всички турнири, като днешната дойде над Брьондби като домакин с 3:1.

ФК Копенхгаен поведе в 35-ата минута в дербито, когато се разписа Роберт Сков, който отбеляза впечатляващ гол от свободен удар.

Преднината на „лъвовете“ обаче бе наваксана в 51-ата минута. Точен за „жълтите“ бе Ерцег, който отбеляза с прецизен изстрел от 20 метра.

В 77-ата минута ФК Копенхаген взе нова преднина в срещата. Голмайстор бе Томсен, който завърши прекрасната атака на домакините.

Звездата на „лъвовете“ Виктор Фишър пък сложи точка на спора в 81-ата минута, когато отбеляза след асистенция на Николай Бойлесен.

До края Брьондби не се стигна до нови попадения и ФК Копенхаген заслужено стигна до шеста поредна победа във всички турнири.

Реваншът от III предварителен кръг на Лига Европа между ЦСКА и „лъвовете“ е идният четвъртък на „Паркен“ от 19:30 часа. Първата среща на „Васил Левски“ бе спечелена от ФК Копенхаген с 2:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ