Съблекалнята на Левски в краката на Стоянович! От първия си ден Славе направил това, което Роси дори не опита!

славиша стоянович

На „Герена“ задуха вятърът на промяната след смяната на Делио Роси със Славиша Стоянович.

Ръководните фактор са повече от доволни след последните два мача на „Левски“ не заради извоюваните победи или играта, а заради осезаемото подобряване на атмосферата в съблекалнята. „Твърде рано е за генерални оценки, но определено Стоянович успя светкавично да влезе под кожата на играчите и да заговори на един език с тях. Подходът му е специален и всички го харесаха още от първия ден. Отборът просто повярва в неговата страст“, коментираха от „Герена“ за Монитор.

Основната цел пред „сините“ в момента е именно сплотяването на състава, за да може Стоянович да стъпи върху добра основа за работа.

Самите играчи също не пестят похвалите за треньора. След обрата в Русе с 2:1 над „Дунав“ един от героите Жерсон Кабрал определи словенеца като „много страстен треньор“. „Той иска да ни помогне, трябва да стигнем до взаимно разбирателство и да продължим да работим“, заяви холандецът, който се разписа за 1:1 в 59-ата минута. Авторът на победното попадение Холмар Ейолфсон пък сподели, че според него разликата между стария и новия треньор е, че сегашният говори добър английски.

„Разбираме се по-добре и нещата се получават. Време за промяна и гледаме напред“, заяви националът на Исландия. Ласкаво за Стоянович се изказа и юношата Ивайло Найденов, който трябваше да запълва дупката на десния бек в мача с „Дунав“. „Като отбор се вдигнахме и успяхме да победим. Радвам се, че треньорът ми гласува доверие и се надявам да съм го оправдал. Смея да кажа, яе сега станахме един отбор. Стоянович сплотява много колектива и е до нас”, сподели младият талант.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ