„Истина е новината за Виктория и Георги от „Един за друг“. Бързам, за да я разберете от мен.“

7 Dni Sport09.05.2023
Screenshot 2023-05-09 at 16.33.27

Една от най-култовите двойки от шоуто „Един за друг“ ще се венчаят след броени седмици. През юни ще си кажат заветното „Да“ на морска пищна сватба.

За щастливото събитие съобщи от сестрата на бъдещата булка, която с усмивка издаде пазената тайна на най-харесваната двойка от „Един за друг“.


Едни от най-колоритните и интересни участници в „Един за друг“ – Виктория и Георги обичат да пътуват.

Става въпрос за Виктория и Георги, които държат рекорда по брой елиминации, но продължават да са в шоуто и да се борят за победа. Те доказаха, че въпреки скандалите, двамата са точно един за друг.

Заедно са от 8 години и най-накрая са решили да се венчаят. Пищното тържество ще бъде през юни, издаде певицата Десита в подкаста „Не съм такъв човек“, която е сестра на Вики.

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти.

Мечтаят за голяма къща и деца, а миналото лято по време на романтична почивка се сгодяват. Десита със сигурност ще хване микрофона и ще попее на сватбата на сестра си.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ