„Гледах ги цял сезон, мълчах си чинно, сега е време да кажа истината за Иван и Сани от „Един за друг“, слушайте“

7 Dni Sport09.05.2023
Screenshot 2023-05-09 at 10.36.35

След емоционално гласуване и много сълзи в очите, поредните участници, които напускат най-вълнуващата любовна надпревара в ефира на „Нова телевизия“ – „Един за друг“ са Александрина и Иван.

Семейство Иванови от Кюстендил, но живеещо в София, са гости в студиото на „Събуди се“, където разкриват емоциите от преживяванията си в шоуто.

Обичаната от аудиторията и участниците двойка, влезе в предаването със заявката, че е готова на всичко за победа, но си тръгна на крачка от полуфинала. Каква е равносметката им след напускането на хитовото риалити и как се е променил животът им след участието, двойката разкрива в интервюто си пред Анна-Мария Конова.

Всички много се забавляваха от привързаността на Иван към колата му, но той признава, че се е чувствал спокоен, след като от предаването позволяват тя да остане на паркинга на „Вилата на любовта“.

„Децата ни липсваха и това е нормално след толкова много време прекарано в предаването. Също така ни липсваха приятели и роднини, но трябваше да видим дали и колко ще издържим. При Сани беше малко по-трудно“, признава Иван.

Сани и Иван се превърнаха в любимци на всички и станаха много известни след участието им в любовното риалити. Двойката признава, че забелязват обичта на хората и това им харесва. За краткото време, което са навън, хората ги разпознават, спират ги, разпитват ги, снимат се с тях.

„С Краси Радков от ден първи си паснахме много добре. Той ме определи за сериозна конкуренция, но не бих се конкурирал с него, защото ми е приятел. Друго е човек като него, с такава успешна професионална реализация да ми каже, че ме оценява за добър негов наследник. През цялото време се забавлявахме с него, без значение дали е игра или във „Вилата на любовта“, споделя за приятелството си с водещия Иван.

„Като незабравим момент мога да определя качването ни на тортата. Мислехме, че няма да успеем, но си казахме, че ще направим всичко възможно, без да се нервираме и ядосваме. Когато застанахме отгоре се почувствахме много удовлетворени. Във вилата се събирахме всички заедно и си останахме приятели. Споделяхме си емоциите и всички се превърнахме в много близки“, разкрива един от много незабравими моменти в предаването Сани.

„Аз много се ядосвах. Всички го виждахте това, но докато се приберем във вилата и си поговорим с останалите участници, бързо ми минаваше“, допълва Иван.

„Пожелаваме успех на всички финалисти. Стискаме палци най-много за хората, които ни подкрепяха до последно и това са Вики и Явор.“


Иван в интервю пред продукцията в момент от участието му заедно със Сани в риалити формата „Един за друг“.

„Сани и Иван са прекрасни. Искам да кажа истината за тях, защото ми писна, да им се подиграват. Да колоритни са, но те и затова са избрани, защото разчупват шаблона. Такива хора трябва, да бъдат уважавани, защото правят шоуто. Всеки има и качества, с които не се гордее при тях това е, че се отказват лесно. Обаче има и много позитивни към, които ние зрителите трябва, да се насочим. Така мисля аз. Стига с това наше прословуто байганявско хейтърско отношение. Ванка, Сани поздравявам Ви.“, пише Сийка Иванова.


Сани и Иван в момент на среща с един от водещите на риалити формата „Един за друг“ – Краси Радков.

„Симпатяги, колоритни, забавни, искрени, ще ни липсват!“, пише Магдалена Стойчеа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ