Георги Братоев: България ще играе на Олимпийски игри ако Матей Казийски се върне в отбора

Матей Казийски

Разпределител №1 на Олимпийските игри в Лондон 2012 Георги Братоев бе гост в днешното издание на волейболното предаване на колегите от Спортал.

Плеймейкърът на Дея спорт говори защо е решил да се завърне в националния отбор на България и дали Матей Казийски също ще играе отново за България.

“Ще се върне ли Матей Казийски в НО?

Всеки се надява на това, както се казва „надеждата умира последна“. Аз съм един от последните разпределители в националния отбор имал удоволствието да играе с Матей до 2012-а година.

Да имаш Матей е същото като да имаш Меси.

Според мен, ако Матей Казийски играе в националния отбор на България на олимпийската квалификация, България ще играе на Олимпийските игри със сигурност. Формата, която демонстрира Матей от 2004-а насам, е една и съща. В продължение на почти 20 години не съм виждал Матей да играе слабо, да има страх от някой, да го бият анонимници и т.н. Това са само теории, това е лично решение и той е достатъчно разумен човек и ще го вземе сам”, заяви Георги Братоев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ