Треньорът на Добруджа подаде оставка

Добруджа

В мач от 28 кръг на Втора лига Добруджа загуби от Лудогорец 2 с 1:2 пред близо две хиляди зрители на стадион „Дружба“. След срещата старши треньорът на домакините Стефан Славов обяви, че подава оставка.

Мачът започна с натиск на жълто-зелените и след няколко добри намеси на вратаря Дамян Христов, в 12 мин. той нямаше какво да направи при силния удар от малък ъгъл в далечната греда на Денислав Ангелов, който изведе „Добруджа“ напред в резултата. При първата си атака в срещата в 19 мин. „Лудогорец 2“ получи дузпа, която само главният съдия Венцислав Митрев видя. Бранимир Костадинов бе точен от бялата точка и резултатът бе изравнен.

Веднага след почивката капитанът на гостите Цветослав Петров се възползва от неразбирателство между вратаря Християн Христов и централния защитник Здравко Серафимов, и след като открадна топката, я изпрати в опразнената врата.

Този развой сломи домакините и за цяло полувреме те имаха само една по-добра възможност, като малко преди края на редовното време Ивайло Лазаров с глава изпрати топката в сглобката след центриране на Стефан Митев.

Така „Добруджа“ остана на 12-ото място с 32 точки и вече е само на една от зоната на изпадащите.

Аз поемам отговорност за състава, с който сме излезли. Аз съм човек на честта. Казал съм на спортния директор своето решение и ръководството вече ще прецени кой ще води отбора в петък срещу „Етър“. След такъв мач моето вътрешно усещане е, че така е най-правилно“, заяви на официалната пресконференция след срещата Стефан Славов.

Автор:Спортал

Снимка:Официална фейсбук страница на Добруджа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ